Afbeelding

Iets te vieren?

Heeft u binnenkort iets te vieren? Organiseert u een bedrijfsfeest? Gaat u trouwen, bent u jarig of viert u een jubileum? Allemaal goede redenen om mooie feesten te organiseren. Als u op zoek bent naar een feestlocatie in Overijssel dan Hotel & Restaurant Jachtlust een hele goede keuze. Hotel & Restaurant Jachtlust ligt aan de rand van Borne, middenin het bosrijke en natuurlijke Hertme. Een rustige gelegen en sfeervolle feestlocatie!

Fantastisch feestlocatie

Een feestzaal huren bij Hotel & Restaurant Jachtlust in Hertme biedt vele mogelijkheden. Wij hebben verschillende arrangementen die uw feest tot een waar succes maken. Natuurlijk bespreken we uw wensen met u om zo samen een grandioos feest te organiseren. Of u de feestlocatie nu de hele dag wilt huren voor bijvoorbeeld uw bruiloft of als u een feestzaal voor alleen de avond wilt huren, de mogelijkheden zijn eindeloos.

Ook op het gebied van hapjes, drankjes en diners zijn er vele mogelijkheden. Graag bespreken we samen met u uw wensen. Zo kunnen we de culinaire omlijsting van uw feest helemaal tot in de puntjes verzorgen. Geniet samen met uw gasten van de heerlijke gerechten. Bent u benieuwd naar de verschillende arrangementen? Neem dan contact met ons op. We bespreken de mogelijkheden graag.

Overnachten op locatie?

Wilt u (een deel van) uw gasten niet naar huis laten gaan na afloop van het feest? Boek dan kamers in ons knusse familiehotel. Hier staan gastvrijheid en beleving centraal. Bent u benieuwd naar de mogelijkheden van overnachten na het feest? Neem dan vrijblijvend contact met ons op.

Jachtlust op locatie!

Wilt u liever in uw eigen vertrouwde omgeving blijven? Of heeft u een fantastische unieke plek voor een feest gevonden? Dan komen we graag op locatie! Wij hebben de middelen in huis om het gehele feest op een locatie naar keuze te verzorgen. Denk hierbij aan tafels en stoelen, glaswerk, aankleding, een ingerichte keuken voor diner en niet geheel onbelangrijk; een bar! En wat we niet in huis hebben, kunnen we natuurlijk inhuren. Omdat iedereen andere wensen heeft en geen enkel feest hetzelfde wordt, raden wij aan om contact met ons op te nemen en vrijblijvend langs te komen om de mogelijkheden door te nemen!

Wilt u liever alleen hapjes of een buffet? Dit brengen we met plezier bij u thuis! Voor de mogelijkheden hiervoor, kunt u contact met ons opnemen.

Alvast rondkijken?

Wilt u uw feest bij Hotel & Restaurant Jachtlust vieren? Of bent u benieuwd naar de mogelijkheden? Wilt u onze feestzalen een keer vrijblijvend bekijken? Neem dan contact op

Reserveer een kamer