Afbeelding

Serre-Restaurant

Schuif lekker aan, op het zonnige terras of binnen in onze serre. Of het nu gaat om een lunch, tussendoortje of een driegangendiner, het is bijna lastig een keuze te maken uit alle gerechten op de uitgebreide menukaart.

Neem na een wandeling plaats voor de haard of in onze lichte serre. Geniet van een kopje koffie met een gebakje, een goed glas wijn of proef één van onze 14 bieren waarvan 5 van de tap!

In het voorjaar, zomer en grote delen van het najaar is ons terras een welkome aanvulling voor onze gasten. Fleurig aangeklede tafels en grote parasols welke zorgen voor een fijne plek in de schaduw. Of geniet in de zon van het uitzicht en uw koele drankje. Vooral toeristen weten ons tijdens hun tochten door het Twentse landschap te vinden.

Terwijl u geniet op het terras, kunnen de kinderen zich eindeloos uitleven in onze speeltuin. Ontspan! Ze kunnen niet van het terras. Na het spelen zijn er ook voor hen lekkere gerechten te bestellen.

Als u een sfeervolle locatie zoekt voor uw  bruiloft, receptie of familiediner dan bent u bij restaurant Jachtlust aan het goede adres. Of het nu gaat om een uitgebreid diner voor een klein gezelschap of om een warm/koud buffet voor 200 personen, alles wordt geheel naar uw wens tot in de puntjes verzorgd. Succes gegarandeerd!

Reserveer een kamer