Afbeelding

Condoleance

Een overlijden is een van de meest heftige gebeurtenissen in een mensenleven. Een goed afscheid is belangrijk voor het verwerkingsproces. Dus is het belangrijk dat dit met zorg en aandacht gebeurt. Het condoleren is een belangrijk onderdeel van een begrafenisplechtigheid of crematie. Bij Jachtlust is het mogelijk om uw condoleancebijeenkomst te houden. Onze zalen bieden plaats voor zowel kleine groepen als grotere groepen tot en met 200 personen.

Hotel & Restaurant Jachtlust bevindt zich op enkele minuten van Crematorium Borne en verschillende begraafplaatsen. Na afloop van de begrafenisplechtigheid of crematie kunt u bij ons terecht voor een intiem samenzijn met uw naasten. Wij bieden u volop tijd en ruimte om in een persoonlijke omgeving met uw naasten voor bijvoorbeeld de condoleances of om na te praten over de plechtigheid.

Of u nu kiest voor één van onze complete arrangementen of liever zelf iets samenstelt uit ons ruime assortiment: samen vinden we altijd een invulling die voldoet aan uw wensen. Van koffie of thee met gebak, een eenvoudige of uitgebreide lunch, een borrel met hapjes tot aan een compleet verzorgd diner.

U kunt contact met ons opnemen over de mogelijkheden of voor het maken van een afspraak.

Reserveer een kamer