slide-algemeen

Kerstmenu 2019

Eerste & Tweede Kerstdag 2019

Reserveren kan vanaf 16.30 uur. Graag vernemen wij uw menukeuze vóór 20 december.

Voorgerecht.
“Tapas plank om samen te delen”
carpaccio | gerookte zalm | gamba
champignon Dordogne | kip Italian | brood & boter

Soep.
1. Tomatensoep

2. Heldere wildbouillon

3. Bospadenstoelensoep

De soepen worden geserveerd met een huisgemaakte crostini

Hoofdgerecht.
1. Ribeye
kalf | saus van rozemarijn

2. Wild
hertenbiefstuk | wildsaus | rode port

3. Tournedos
ossenhaas | pepersaus

4. Surf & Turf
gebakken zalm | diamanthaas

5. Heek
filet | dragonsaus
* De hoofdgerechten worden geserveerd warme groente, aardappelgarnituur & salade

Nagerecht.
Witte Kerst

kerstbal | parfait

 

Prijs Kerstmenu € 54,50 per persoon.

 

U kunt al reserveren via 0742661665 of via de mail info@jachtlust.nl.