slide-algemeen

Diner 1e en 2e kerstdag

U kunt aan de hand van onderstaande gerechten uw Kerstmenu samenstellen. Reserveren kan vanaf 16.30 uur. Graag vernemen wij uw menukeuze vóór 20 december.

Voorgerechten:

1. Vitello tonato

kalfsmuis | tonijnmayonaise

2.Zalm

duo | wakame | gerookt

3.Steak Tartaar

rund | gepocheerd ei

4.Wild

huisgerookt | cumberlandsaus

Soepen:

1.Tomatensoep

2.Houtduivensoep

3.Ossenstaartsoep

helder | kerrieroom

Hoofdgerechten:

1.Ribeye

kalf | saus van rozemarijn

2.Wild

ree & hert | duo | jachtsaus

3.Tournedos

pepersaus | ossenhaas

4.Zalm

lintpasta | pesto

*De hoofdgerechten worden geserveerd met
aardappelen, rauwkost en verse groenten.

Nagerecht:  

1.Proeverij van kleine verschillende desserts.

Prijs Kerstmenu € 49,50 per persoon.
* Kindermenu in overleg