Restaurant Jachtlust

Restaurant-Serre

Jachtlust, uw specialiteiten restaurant waar u in een ongedwongen sfeer een weloverwogen keuze kunt maken uit de gevarieerd samengestelde menu-wijnkaart.

Uiteraard ontbreken onze seizoenspecialiteiten hier niet op. 

Bij restaurant Jachtlust is de hele dag door wat te doen.

  • Ontbijten! Werkdagen v.a. 07.00, weekenden v.a. 08.30 uur.
  • Lunchen!
  • Koffie met gebak!
  • High tea! v.a. 11.00 tot 14.30 uur reserveren noodzakelijk.
  • Dineren! v.a 17.00 tot 20.30 uur.
  • Borrelen!
  • En nóg veel meer!

Reserveren voor ontbijt en diner gewenst.

In onze nieuwe serre kunt u nu ook genieten van onze heerlijke lunch-diner gerechten, en een koffie met wat lekkers of genieten van onze heerlijke high tea. Zodra het weer het toelaat kunt u ook op het lounge/terras genieten.

Heeft Û een dieet of allergie laat het ons even weten!

Als u een sfeervolle locatie zoekt voor Uw receptie, bruiloft of party dan bent Ú bij restaurant Jachtlust aan het goede adres.

Of het nu gaat om een voortreffelijk diner voor een klein gezelschap of om een warm/koud buffet voor 200 personen, alles wordt tot in de puntjes verzorgd.

Hoe het ook zij, wij adviseren U graag, noteren u wensen en zorgen vanzelfsprekend voor een perfect feest.

 

Afbeeldingsresultaat voor brand pilsener

In het voorjaar, zomer en grote delen van het najaar is ons terras een welkome aanvulling voor onze gasten. Fleurig aangeklede tafeltjes met sfeervolle parasols nodigen u uit om onder het genot van een drankje plaats te nemen in het zonnetje. Vooral toeristen weten ons tijdens hun tochten door het Twentse landschap te vinden.

Voor de kinderen hebben wij een leuke speeltuin, waar ze zich eindeloos kunnen vermaken en ook voor hun zijn er leuke en lekker gerechten te bestellen.